Individuální kurz pro 1 osobu
Potřebujete prohloubit svoje znalosti a dovednosti?Tvořit na míru výrobky jen pro vás? Pak je individuální kurz určený právě Vám.
Individuální kurz pro 2 osoby
Potřebujete prohloubit svoje znalosti a dovednosti?Tvořit na míru výrobky jen pro vás? Pak je individuální kurz určený právě vám.
Odpalované těsto
Chcete se perfektně naučit odpalované těsto? Máme pro Vás jednodenní kurz, během kterého se stanete expertem.
Sweet bar weekend
Víkendový kurz (19.-20.9. 2020). Svatební dort, makronky, minidezerty, pralinky, marshmallows, ovocné pusinky, pâte de fruit, mini verrines, mini choux či lízátka...
Vše o listovém těstě
Jedno z nejoblíbenějších těst na celém světě. Univerzální pro slané i sladké výrobky. Křupavé, máslové, voňavé, lahodné, křehké. To vše můžeme říct o listovém těstě. Jak ho vyrábět a dál s ním pracovat se naučíte…
Tartaletky
Neboli tartalettes jsou zdrobnělinka od tarte – dort. Proto jsou také tarteletky jako pestrá paleta malých dortíků, kde si každý z nás může představit a vytvořit originální kousek právě pro sebe.
Moderní česká cukrařina (3.-4.10.)
Jaký dezert vás napadne jako první? Indiánek? Laskonka? Věneček nebo větrník? Jak upéct tyhle skvělé kousky nově a originálně se naučíte na Helenině kurzu.
Moderní francouzské dezerty (10.-11.10.)
Ikony francouzské cukrařiny ve výjimečném podání. Intenzivní kurz, kde se naučíte klasické francouzské dezerty obohacené o moderní postupy a originální příchutě.
Confisserie
Jak název napovídá, budeme pracovat s cukrem, respektive s tunami cukru. Takové sladkosti nejen obohatí Váš candy bar nebo potěší kteroukoliv návštěvu, ale mají i dlouhou trvanlivost.
Čokoláda od A do Z
Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
Talířové dezerty
Kurz věnovaný talířovým dezertům. Přijďte se naučit, jak udělat dokonalý talířový dezert, plný různých textur a chutí.
Slaná cukrařina
Během dvoudenního kurzu (24.-25.10.2020) si připravíme klasické domácí listové těsto, pochopíme, jak nejlépe na kynuté těsto, jak udělat perfektní quiche i slané třené těsto.
Slavnostní dorty
Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.
Slavnostní dorty
Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.
5-ti denní kurz od A do Z - NOVÉ
5-ti denní (25.-29.11.2020) intenzivní cukrářský kurz od A do Z. Nové receptury!