Přihlášení

Slaná cukrařina

Během dvoudenního kurzu (24.-25.10.2020) si připravíme klasické domácí listové těsto, pochopíme, jak nejlépe na kynuté těsto, jak udělat perfektní quiche i slané třené těsto.

Max. počet lidí na kurz
12
Kurz vyučuje
Vladislav Ryasnyy
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány

- Sklad plný těch nejlepších surovin 

- Neuvěřitelné množství formiček a forem 

- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků

- Certifikát o absolvování kurzu

- Oběd a nealkoholické nápoje

Program kurzu

1. Quiche – dva druhy:

-  Bramborový s klobáskami a cizrnou

- Kuřecí/kachní s rozinky, zeleninou a batátem

·2. Vol au vent – košíčky z domácího listového těsta – dva druhy:

- Rajčatové listové těsto se sicilskou caponatou

- Klasické listové těsto s houbovým ragout

·3. Focaccia sandwich – dva druhy:

-  Mediterranean – s bylinky, mořskou solí a olivy

-  Rajčatová se sušenými rajčaty a straciatellou

·4. Slaná brioche – dva druhy:

-  S karamelizovanou cibulí a foie-gras

-  S sýrem brie a slaninou

·5. Travel cake – slaná bábovka – dva druhy:

- Lososový s špenátem

- Kuřecí s šalotkou

·6. Curry bread – smažené taštičky s kari náplní