Přihlášení

Moderní česká cukrařina (3.-4.10.)

Jaký dezert vás napadne jako první? Indiánek? Laskonka? Věneček nebo větrník? Jak upéct tyhle skvělé kousky nově a originálně se naučíte na Helenině kurzu.

Max. počet lidí na kurz
12
Kurz vyučuje
Helena Fléglová
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Co nabízíme?

Desky s recepturami

Zástěru k zapůjčení

Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů a oběd

Certifikát o absolvování kurzu

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

Program kurzu

Těšit se můžete na:

- Výrobu punče

- Výrobu rybízové marmelády

- Výrobu domácího vaječného likéru

- Výrobu základních těst

- Výrobu slaného karamelu

- Výrobu krémů a polev

- Kompletace dezertů v klasickém a moderním pojetí.

- Domů v krabici si povezete větrník, věneček, punčový řez, indiánka, pražskou kouli, laskonku, špičku