Přihlášení

Čokoláda od A do Z

Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.

Max. počet lidí na kurz
12
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány včetně temperovacího stroje na čokoládu

- Sklad plný těch nejlepších surovin včetně prémiových čokolád světových značek (Cacao Barry, Callebaut, Carma, Michel Cluizel)

- Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky

- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků

- Certifikát o absolvování kurzu

- Oběd a nealkoholické nápoje

 

Program kurzu

Na co se můžete těšit?

- Dozvíte se řadu zásadních informací o tom, co je to čokoláda, jak o ní pečovat, podle čeho ji vybírat, jak se dá využít a jak s ní pracovat

- Naučíte se základy práce s čokoládou - temperaci

- Naučíte se pracovat s kakaovým máslem a vytvoříte si řadu vzorů na pralinkách

- Naučíte se vyrábět tabulkové čokolády

- Pracovat s formami na čokoládu

- Základy výroby pralinek – řezané, vylévané a barvené kakaovým máslem

- Základy výroby náplní do pralinek – nugáty, ganache, karamely, ovocné gely, křupavé vklady a další

- Výrobu čokoládových dekorací

- Výrobu transfer folie