Přihlášení

Moderní francouzské dezerty (10.-11.10.)

Ikony francouzské cukrařiny ve výjimečném podání. Intenzivní kurz, kde se naučíte klasické francouzské dezerty obohacené o moderní postupy a originální příchutě.

Max. počet lidí na kurz
12
Kurz vyučuje
Vladislav Ryasnyy
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány

- Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád

- Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty

- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků

- Certifikát o absolvování kurzu

- Oběd a nealkoholické nápoje

 

Program kurzu

1. Mille-feuille z domacího invertního listového těsta:

- Pekanový ořech, karamel a káva

- Mango, mučenka a vanilka

2. Opera – vrstvenný řez:

- Classique – hořká čokoláda 70% a káva

- Zen – jagermaister, tonka a matcha

- Savoia – černý rybíz, fialka a kokos

- Autumno – lískový ořech a japonský citrus yuzu

3. Baba au rhum – kynuté těsto namočené v alkoholovém sirupu:

- Carribic – ananas, karibský rum a vanilka

- Ispahan – malina, litchi a růže

- Moscow mule – zázvor, vodka, limetka a máta

- Aprimond – mandle, meruňky a amaretto:

4. Flan Parisienne – pařížský flan v křupavém listovém těstě

5. Grande Dacquoise – dva druhy podle sezonního ovoce