Přihlášení

Talířové dezerty

Kurz věnovaný talířovým dezertům. Přijďte se naučit, jak udělat dokonalý talířový dezert, plný různých textur a chutí.

Max. počet lidí na kurz
12
Kurz vyučuje
Helena Fléglová
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány včetně temperovacího stroje na čokoládu

- Sklad plný těch nejlepších surovin včetně prémiových čokolád světových značek (Cacao Barry, Callebaut, Carma, Michel Cluizel)

- Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky

- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků

- Certifikát o absolvování kurz

- Oběd a nealkoholické nápoje

 

Program kurzu

1. Apple - zelené jablko, mandle, citron, bazalka

2. Special - praliné, yuzu, karamel

3. Naranja - pomeranč, mango, sezam, karamel, whisky