Přihlášení

Confisserie

Jak název napovídá, budeme pracovat s cukrem, respektive s tunami cukru. Takové sladkosti nejen obohatí Váš candy bar nebo potěší kteroukoliv návštěvu, ale mají i dlouhou trvanlivost.

Max. počet lidí na kurz
12
Kurz vyučuje
Vladislav Ryasnyy
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány

- Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád

- Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty

- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků

- Certifikát o absolvování kurzu

- Oběd a nealkoholické nápoje

Program kurzu

1. Pâte de fruit – ovocné želé obalené v cukru:

- Kokos

- Černý rybíz s hořkou čokoládou

- Hruška a japonský citrus yuzu

- Malina – litchi (dvouvrstvý)

2. Confiture – domácí zavařenina:

- Melba – bílá broskev a malina

- Jahoda, japonský citrus yuzu a pepř timut

- Meruňka a tonkové boby

- Mango, mučenka a vanilka

3. Zephyr – ruský marshmallow:

- Zelené jablko

- Černý rybíz

4. Ptačí mléko – krémové soufflé:

- Vanilka

- Pistácie

5. Rocks – skály z čokolády:

- Blond čokoláda, mandle a fleur de sel

- Bílá čokoláda, pistácie a malina

6. Karamelky:

- Fleur de sel a vanilka

- Mučenka