- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
- Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
- Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
- Certifikát o absolvování kurzu
- Oběd a nealkoholické nápoje
Program kurzu
1. Mille-feuille z domacího invertního listového těsta:
- Pekanový ořech, karamel a káva
- Mango, mučenka a vanilka
2. Opera – vrstvenný řez:
- Classique – hořká čokoláda 70% a káva
- Zen – jagermaister, tonka a matcha
- Savoia – černý rybíz, fialka a kokos
- Autumno – lískový ořech a japonský citrus yuzu
3. Baba au rhum – kynuté těsto namočené v alkoholovém sirupu:
- Carribic – ananas, karibský rum a vanilka
- Ispahan – malina, litchi a růže
- Moscow mule – zázvor, vodka, limetka a máta
- Aprimond – mandle, meruňky a amaretto:
4. Flan Parisienne – pařížský flan v křupavém listovém těstě
5. Grande Dacquoise – dva druhy podle sezonního ovoce